3 dagar kvar

Nu ar det ca 3 dagar kvar innan jag och Isak satter oss pa ett plan for att aka till Sverige och UK. Vi ser inte direkt fram emot flygresan, men det ska bli kul att komma till Sverige och UK. Jag har packat en hel ryggsack full med leksaker, pennor, papper, modellera, russin, kex mm, sa jag hoppas att det kan halla Isak sysselsatt nagra timmar i alla fall.
Isak ligger och sover just nu. Han var helt slut efter en busy morgon. Forst sa kom Mrs W hit och fikade och gav Isak nagra svenska bocker och sen sa var vi ivag pa en liten play date. Isak somnade nar jag startade bilen:-).

Valling

Valling och grot kom fram for nagra dagar sen. Valling gar ner, men groten spottas ut! Det spelar ingen roll vad om jag forsoker blanda med frukt, appemos eller liknande, Isak totalvagrar att ata den. Just nu sa ligger han och sover, han somnade mitt i lunchen:-).
Sitter och laser lite tidningar pa natet. Tydligen sa betalar inte Ryanair ut nagra pengar alls. Nan som ar forvanad? Jag ar det da inte!

...

Isag sa har vi varit ivag till the jungle gym och sen sa akte vi at lunch hos en kompis. Isak holl sig vaken till kl 13. Tyvarr sa sov han bara 45 min, sa han var lagom grining nar han vaknade!
Jag borjar bli lite orolig for varan resa nasta fredag. Det dar askmolnet borde ju vara borta tills dess tycker man, men det verkar ju som om det kommer fortsatta att vara problem med flygtrafiken ett tag framat eftersom alla som ar strandsatta i Thailand maste ta sig tillbaka till Sverige. Det dar med att fa ett ledigt sate at Isak kan jag nog glomma!
Bokklubb ikvall, men far se om jag gar eller inte. Ar valdigt trott idag, sa jag kanske stannar hemma.

Morning Tea

Precis hemkommen fran lite morning tea hos Tuktik. Isak har lekt med Charlie och jag, Tuktik och en till tjej har fikat. Charlie och Isak leker faktiskt ratt bra. Isak klattrade upp pa Charlies tre-hjuling och Charlie puttade pa:-). Inga bit eller riv-marken, sa det maste ju anses vara en ratt bra play-date:-).

Isak

Idag sa har vi redan hunnit med att aka till lakaren en svang och samt fora over pengar till varat UK-konto. Vi forsokte igar kvall, men lyckades inte online sa jag var tvungen att aka till banken och fixa det.
Isak har ett litet heart murmour (blasljud tror jag det heter pa svenska). Han har haft det ett par manader, sa lakaren ville skicka ivag honom till sjukhuset for en battre check up. Hon trodde inte att det var nagot farligt, men battre att vara saker. Vi far vanta pa en remiss till sjukhuset har i Brunei.
Larry tog bilen for forsta gangen sen han blev sjuk. Forhoppningsvis sa kommer han att kunna kora fram och tillbaka till jobbet nu.

Day Out

Idag sa har vi varit och atit Roti till frukost, gatt pa museum och atit lunch langs floden. Det ar ratt mysigt att sitta och titta pa batar (haller Isak sysselsatt) och ata lunch.
Larry haller pa och badar Isak just nu och det later inte som om det gar sa bra:-). Jag tror att det ar ny tand pa gang sa det blir nog en laaaaaaang natt. Isak har borjat sova sjalv i sitt rum, men vaknar alltid ett par ganger och det slutar alltid med att han sover i varat sovrum.
Hoppas att vulkanaskan som ligger i luftrummet over Sverige har forsvunnit tills vi ska dit! Jag har inte lust att bli fast pa Bangkocks flygplats i ett par dagar eller nagon annanstans for den delen.

Kladdkaka

Idag sa har vi varit ivag pa en ny toddlergrupp. Den ar nystartad och ligger ratt nara oss. Lite dyrare an de ovriga, men vi kommer nog att ga igen. Isak tyckte det var jattekul. De kunde vara utomhus och gegga hur mycket som helst med vatten och sand. Isak lekte med vattenslangen i drygt en timme! Nu har dom en valvattnad grasmatta!
Jag har precis bakat en kladdkaka. Jag tycker inte om att laga mat, men baka ar ratt kul. Den blev ratt sot, vet inte om det ar sockret har som ar valdigt sott eller om det var jag som hade i for mycket.
Larry ligger och vilar, helt slut efter en vecka i skolan. Isak leker med Irene och och sitter och surfar ett tag. Hade tankt att plugga lite, men hittar ingen motivation.
om tva veckor sa ska vi ivag till Sverige. Vi far hoppas att askan har forsvunnit tills dess!

Jungle Gym

Livet borjar aterga till det normala igen. Igar sa var vi ivag till babygruppen och idag var vi till the jungle gym. Det ar forsta gangen vi var dar och Isak alskade det!
Ikvall sa ska jag till grannen och fika lite. Hoppas bara att Isak somnar i tid. Han ar aningen grining just nu och vill bli underhallen precis hela tiden. Han verkar vara inne i en period da man inte ens kan lamna honom att leka sjalv i ens 30 sek.

Fodelsedagskalas

Vi borjade dagen med att ata lite roti. Det verkar dock vara fler och fler larare som har hittat det stallet, for de senaste gangerna vi har varit dar sa har det kommit nagon som vi kanner. Nar vi borjade ga dit sa var det i stort sett bara de som tipsade om stallet, vi och alla 'locals'.
Ikvall sa har vi varit ivag pa ett fodelsedagsparty. Neil fyller 40 och Tuktik 28 sa de hade en gemensam fest. Vi stannade inte sa lange eftersom Isak maste hem och sova och vi inte hade nagon barnvakt idag. Jag maste ta och kopa lite bilar at Isak for han har lekt med Carlies bilar hela kvallen

Nu har jag gjort nagot med tangentbordet sa jag kan inte skriva punkt eller komma elller anvanda shift for att fa stor bokstav     TYPISKT

Torsdag

Vi har inte gjort sa mycket den har veckan, sa det har inte blivit nagra uppdateringar. Vi har varit ivag till poolen ett par ganger, varit och halsat pa Tuktik och Charlie och sa har vi shoppat lite. Det ar bara drygt tre veckor innan vi beger oss till Sverige. Jag borjar bli lite smanervos eftersom jag har insett att det fortfarande ar ratt kallt dar. Har ingen aning om hur Isak kommer att hantera kylan, men det gar sakert bra. Ser inte fram emot en valdigt lang flygresa dock. Tur att det ar direktflyg fran Thailand, sa att vi inte maste halla pa att byta flera ganger. Nu blir det ju bara ett byte......fast vi maste aven vanta pa flygplatsen i drygt 12 timmar. Far se hur skoj det ar med en vild ett-aring som blir uttrakad hur latt som helst.
Tror att vi ska aka till poolen en svang idag. Jag har hallt mig borta fran babygrupperna den har veckan eftersom det fortfarande ar nagon barnsjukdom som sprids dar, men nasta vecka sa hoppas jag att vi kan aka dit.

Sista dagen

Sista natten har i KK. Imorgon sa bar det av hemat igen. Det ar en ratt mysig resort, perfekt for barnfamiljer.....men fem-stjarning skulle jag nog inte kalla den. Aja, laget ar iaf fem-stjarningt och barnpoolen ar bra, sa vi ar nojda. Han inte bestamt mig for om vi kommer att aka hit igen. An sa lange ar nog Sutera Harbour det basta hotellet/resorten i KK, men tyvarr sa ar ju stranden sa liten. Le Meridian var valdigt bra det med, men det ligger ju mitt inne i stan sa det ar ingen strand dar.

Isak somnade redan vid halv sju idag. Jag tror att han ar helt slut av att vara ute och leka hela dagen. Idag sa testade vi aven deras barnklubb. Vi gick dit ca 15 min innan de stangde. Isak hittade en stor bil som han kunde sitta i och kora runt i. Han blev skitsur nar jag tog upp honom eftersom det var dags att ga. Han oppnade dorren till leksaksbilen och gick in och satte sig igen och kastade sig raklang bakat nar jag forsokte ta upp honom. Han borjar verkligen bli envis. Varenda dag ar det nagot nytt.


Pool och beach

Idag sa checkade vi ut fran Le Meridian och akte vidare till Nexus Resort. Vi kom hit nan gang efter 9.30 och fick checka in redan. Fick ett familjerum eftersom det rummet jag hade bokat inte var ledigt an, men det ar helt ok. Jag hade faktiskt inte raknat med att fa checka in sa tidigt utan hade packat en vaska med badklader och ombyte sa att vi skulle ha nagot att gora.

Resorten ar fin och har en barnpool som passar Isak jattebra. Den ar en halvmeter djup, sa han kan ga omkring sjalv i sin badring. Han gar omkring och sager 'titta, titta' om precis allting och idag sa snodde han en boll av en annan pojke och vagrade lamna tillbaka. Nar jag tog den ifran honom sa borjade han att skrika. Han ar aningen envis:-). Idag har han aven lyckats med att gora bitmarken och skrapa bort lite farg fran en del mobler, hoppas att det ar ingen som upptacker det.

Nu sa han vi bara en dag och en natt kvar och sen sa aker vi tillbaka till Brunei. Sen sa ar det bara ca en manad tills vi far ivag mot betydligt kallare bredgrader.

Dags att sova tidigt igen. Igar somnade jag vid 20.30.....lite utmattade fran kvallarna pa det andra hotellet.

RSS 2.0