Internet igen

Internet har varit nere har hemma igen, men nu sa fungerar det i alla fall pa min laptop. Tydligen sa maste lankortet ha gatt sonder pa den andra datorn igen....

Isak slutade med pencillin igar. Idag kom han hem och kraktes fran playschool. Underbart! NOT!!! Kanns som om han far alla mojliga virus och bakterier fran de andra barnen. Hoppas att han ar bra imorgon, vill inte byta lakan i MIN sang igen. Han fick sin mjolk dar nar han borjade ma daligt igen...

Igar sa vaknade han bara en gang. Jag hoppas pa fler sana natter, eller att han sover hela natten t o m. 8 timmar utan att vakna maste ju vara rekord.

Igar sa traffade vi familjen som vi ar buddies at. Akte lite vilse pa vagen dit, kom ca 30 min for sent! Oppsss.... Vi hann i alla fall med en hel del shopping och lunch. Imorgon sa ska vi pa nagra garage sales med dem, far hoppas att vi hittar da!


Isak

Har inte uppdaterat har pa lange igen, har varit lite upptagen med annat. Vi akte till Miri for en vecka sen och stannade tva dagar. Allt var bra forutom services pa hotellet, borde ha vetat battre an att boka samma hotell dar vi fick dalig service forra gangen!

Tyvarr sa har Isak varit sjuk sen vi kom hem. Han har haft hog feber i sex dagar nu och igar toppade febern 41. Blev lite smatt nervor da, men hade varit hos doktorn tidigare pa dagen som sa att han hade oroninflammation. Febern verkar dock inte ge med sig trots antibiotika, men hoppas att det blir an lite battre snart.


Uppdateringar

Det blir lite daligt med uppdateringar nu nar Larry har semester. Vi har hittat pa en del saker tillsammans och orkar inte sitta framfor datorn.

Kom precis hem fran mosaik. Akte och hamtade Isak efter och akte ett par extra varm sa att han skulle somna i bilen. Det tog ett bra tag for honom att somna idag. I vanliga fall sa sover han nar vi narmar oss Ting Sing Garden.

Imorgon sa bar det av till Miri i ett par dagar, en liten minisemester.

Veckan

Kommer inte riktigt ihag nar jag skrev sist, men det var ett tag sen i alla fall. Larry har fatt lov, sa han ar hemma nu. I mandags sa var vi pa bio tillsammans for forsta gangen sen Isak foddes.
Vi lamnade Isak med varan amah och akte ivag och sag pa Karate Kid. Utbudet av filmer ar inte sa jattestort har, sa det var antigen den filmen eller Eclipse, men Larry vagrade en tonarsfilm om vampyrer. Filmen var val sa dar, men det basta med biobesoket var popcornen! Det har sota popcorn med nan slags toffe/kola smak har. Later ackligt, men hur gott som helst.

Isak har varit pa Playschool den har veckan sa vi har aven hunnit med att ata frukost utan honom ett par dagar ocksa. Vilken lyx! Idag sa ar det ingen skola, sa han ar hemma. Ligger och sover just nu.

Varan amah har semester en vecka, sa vi har hennes kompis har istallet. Hon verkar ratt ok, men jag kan inte lamna Isak med henne. Tur att Larry ar hemma, for jag tankte forsvinna ett tag pa eftermiddagen. Jag har, tro det eller ej, borjat med mosaik. Tankte ju egentligen bara ga och fika och kolla pa de andra som haller pa och fixar, men testade sjalv och det var ratt ok. Det ar hemma hos Leanne och de traffas en gang i veckan. Ar ju kanske inte den mest kreativa personen som finns och kan inte ens rita en streckgubbe, mendet var ratt avkopplande att sitta och klistra dit lite bitar har och var.


Fun Day

Imorgon sa ska vi ivag pa en Fun Day med Isaks skola. Ser dock inget roligt i att det borjar 7.15 och det ar 20 min dit!! Jaja, det ar val bara att ta sig upp och aka dit antar jag. Isak borjar antligen trivas pa dagis/play school. Idag sa sa personalen att han inte hade grinat alls, bara lekt, forsokt att dra ner dekorationer fran vaggen och moblerat om alla stolar........det kanns som om han borjar vara sig sjalv:-). Dom kommer nog att onska att han var som i borjan istallet (grinade och satt i frokens kna i tre timmar), han ar aningen aktiv.
Jag var ivag pa en Garage SAle idag, men tyvarr sa kom jag ratt sent sa det basta var redan salt. Fick i alla fall tag i nagra bocker at Isak. Vi tycker om bocker i den har familjen! Eller iaf jag och Isak, har nog inte sett Larry lasa en enda bok som inte har varit jobbrelaterad sen jag traffade honom. Jag har fortfarande kvar i hel del bocker som jag slapade med mig fran Sverige och UK och jag har precis borjat pa en ny bok idag. Den heter Tre Sekunder och ar skriven av Roslund och Hellstrom. Det ar tydligen den femte delen i en serie, men jag vet faktiskt inte om jag har last nagon av de andra bockerna.
Nu regnar det har. Det regnar i stort sett varje kvall nu och jag har insett att myrorna vill inte vara ute i regnet utan de letar sig in till oss. De tycker speciellt mycket om nar Isak tappar mat nagonstans. Sen sa har odlorna och flyttat in igen. Det har varit ratt lugnt ett tag, men nu sa har vi flera stycken har inne. Jag orkar inte jaga ut dem, for de kommer anda in igen. Vet att de bor en bakom gardinen har uppe. Sa lange de haller sig ifran sovrummen sa ar det ratt okej.

RSS 2.0