Dagis

Vi har varit runt och tittat pa ett par dagis pa morgonen. De haller knappast svensk standard, men det var ett som verkade ratt ok. Det konstiga med dagis har verkar dock vara att det knappt finns nagra leksaker. Jag sag en liten flicka sitta och rita, men annars sa var det inte mycket att leka med framme. Funderar pa att testa det ett par morgonar i veckan sa att Isak far traffa lite barn och inte vara med mig precis hela tiden.
Jag kanner fortfarande av tidsskillnaden trots att jag har varit hemma i fem dagar nu. Bade jag och Isak vaknar mitt i natten. Han somnar dock oftast om ratt snabbt medans jag ligger vaken och tittar pa klockan var femte minut.
I eftermiddag sa ska vi pa en playdate, dvs om Isak vaknar. Han sover just nu och har varit trott och grining hela dagen. Han vakande till for ett tag sen, men somnade faktiskt om. Det tillhor inte vanligheterna.

Brunei

Nu har vi varit hemma i nagra dagar.  Bade Isak och jag ar fortfarande ratt trotta och sover pa konstiga tider, men det blir battre och battre. Hemresan gick ratt bra.Planet var ratt tomt, sa vi fick fyra saten for oss sjalva. Isak kunde sova raklang, sa det gjorde det hela lite lattare. Skont att slippa ha nagon som sitter i knaet hela flygresan. Resan mellan Stockholm och Bangkok tog bara 9,5 timme och Isak sov 5 av dessa. Jag sov tyvarr inte eftersom jag var tvungen att stoppa Isak fran att rulla ner pa golvet lite da och da. Val framme i Bangkok sa checkade vi in pa transithotellet och fick nagra timmars somn.
Det ar varmt har. Vet itne om det ar extremt varmt eller om det ar jag som bara tycker att det ar varmt eftersom vi har varit i Sverige och UK i nagra veckor.
Isak kande definitivt igen sig och var ok med bade Larry och Irene. Jag var lite orolig att han skulle fortsatta vara valdigt mammig, men det har funkat ratt sa bra hitills.
Isag sa har vi varit och fikat och nu ikvall sa ska jag pa fodelsedagskalas. Larry lagger Isak just nu. Jag trodde inte att det skulle ga sa bra eftersom han ar fortfarande ratt mammig pa kvallen, men det verkar som om det gar ratt bra. Han somnade till i en minut ungefar pa vagen hem fran fikat, men jag var lite elak och vackte honom direkt. Om han hade sovit runt fem-tiden, sa skulle det definitivt inte ga att lagga honom nu.

Hem imorgon

Imorgon sa ska vi om allt gar enligt planerna paborja varan resa hemat. Det kommer att ta ca ett dygn att ta sig till Brunei. Flyget gar vid halv tre, vilket inte ar nagon toppentid nar man flyger med en ettaring. Jag var noga med att kolla att flyget hit var ett nattflyg, men jag missade visst att kolla hemresan. Om Isak ar riktigt envis sa kan han nog halla sig vaken i de dryga 10 timmarna det tar att flyga till Bangkok. 

Jag har kopt en ny kamera, sa nu kan jag forhoppningsvis borja lagga ut bilder har igen. Min gamla kamera slukar batteri och man hinner inte ens med att ta tio kort innan helt nya batterier ar slut.

Dags att forsoka packa det sista och forsoka fa vaskorna att inte vaga for mycket.

Fortfarande krasslig

Isak ar fortfarande inte helt bra och pencillinkuren au mr slut. Jag hoppas att han inte har blivit sjuk pa nytt. Han har varit dalig till och fran i tva och en halv vecka nu, sa om han inte ar battre imorgon sa far det bli en till svang till lakaren. Han kanske behover lite till pencillin. Kan ju vara nagot virus ocksa, men det kanns bast att veta eftersom vi ska ut och flyga pa fredag. Sjalv sa har jag ocksa akt dit pa nagot och mar inte direkt toppen.

Resten av familjen ar i Gavle och jag och Isak ar hemma i Lingbo. Isak roar sig for tillfallet med att dra ner alla mina bocker......som jag for ovrigt redan har stallt tillbaka tva ganger de senaste timmarna.

Igar var det sol och ratt skont har. Vi grillande och det gick (nastan) att sitta ute. Det var ju inte direkt Bruneivarmen, men de ovriga envisades med att sitta ute eftersom det var forsta bra vardagen.

Tillbaka i Sverige

Vi kom tillbaka till Lingbo sent igar natt efter en valdigt lang dag pa flygplatsen. Flyget var forsenat med drygt tre timmar och eftersom vi var ute i extremt god tid sa spenderade jag och Isak ca 6 timmar pa Heathrow. Inte nagot som jag vill gora om.

Isak blev tyvarr jattesjuk i London, hog feber och halsfluss. Vi spenderade ca 3 timmar pa sjukhuset pa sondagkvallen. Nu borjar han i alla fall bli lite battre, men han var lite smaseg nar vi var hos grandma och grandpa. Vi hann aven med att tr vi taffa alla fem kusinerna och shoppa en del ocksa. Min resvaska vagde 32 kg och Isaks vade 15 kg! Med British Airways sa ar man tydligen ha med sig 23 kg, sa vi klarade oss undan med bara en avgift pa 30 pund for att ena vaskan vagde mer an 23 kg. Jag har ingen aning om hur vi ska fa med oss allt till Brunei, men det far bli morgondagens problem. Vi lamnade dessutom kvar resesangen som vager ca 7 kg. Jag tycker inte att jag har kopt sa tunga saker, men det maste ju vara nagonting som vager massor.

Nu sa tankte  vi bara ta det lungt, traffa familj och och kanske shoppa lite till tiden som ar kvar. Vi aker hem nasta fredag sa vi har en hel vecka kvar i Sverige. Sen bar det av till varmen igen.


London i eftermiddag

Vi aker vidare till London i eftermiddag. Har ingen aning om hus jag ska fa med all packning och hus jag ska fa med mig den till Sverige forblir en gata. Jag hade 30 kg med mig till UK, max som man far ha.....och nu sa har jag handlat lite ocksa. Hmmmm, jag lyckas alltid med att fa betala for extra kilon.

Nu ska vi ga och lamna in lite tvatt sa att vi far med oss lite rena klader till London. Jag har kopt lite nya klader till Isak har i Brighton, men han har redan lyckats med att skita ner bade dem och de han hade med sig.

Igar sa var vi ner till stranden och lekte lite med stenarna och sen sa badade vi i inomhuspoolen har pa hotellet. Hotellet ar ok, lite gammalt kanske, men laget ar bra och rummen ar ok. Nu blev vi ju uppgraderade sa jag vet inte riktigt om det rummet jag har betalat for ar lika bra.

Nu vill inte Isak sitta och stirra pa datorn langre och maten ar slut sa det ar dags att ga.

Brighton

Nu ar vi i Brighton. Ser ungefar ut som nar vi bodde har forutom att en del klubbar har bytt namn och byggnaderna ser lite slitnare ue. Jag och Isak tog en liten promenad langs the sea front idag, hela vagen fran hotellet till Tesco i Hove. Jag har kopt te och flingor som jag tankte forsoka packa ner i resvaskan, hur nu det ska ga. Jag hade tydligen 30 kg i vaskan pa vagen hit och mer far jag in ha. Det var inte det lattaste att aka hit med sa mycket packning, jag hade dessutom flera handbagage. Pa Arlanda far man dessutom inte behalla vagnen utan den maste checkas in. Isak star inte direkt still om man staller ner honom sa jag fick slapa honom under armen. Inte uppskattat utan honom. Nar vi hade gatt igenom sakerhetskontrollen sa fanns det i alla fall vagnar som man kan satta ner barn i sa da blev det lite lattare. Han sov i stort sett hela flygresan sa det var helt ok.

Imorgon eftermiddag sa ska vi aka till London for att bo hos Isaks farmor och farfar i fem dagar. Hoppas pa att traffa alla hans kusiner ocksa.

Nu ska vi upp pa rummet och sen sa kanske vi ska ga och bada eller ut pa piren, har inte riktigt bestamt mig an.

Sverige

Efter att ha rest i ca 1.5 dygn sa kom vi fram till Lingbo igar morse. Isak blev tyvarr magsjuk natten mellan torsdag och fredag, sa han var lagom pigg pa resan. Som tur var sa sov han storsta delen av flygresan och jag gav honom medicin sa att han inte skulle krakas (som jag akte och kopte mitt i natten mellan torsdag och fredag). Bangkok flygplats var jattestor med massor av affarer sa det fanns ratt mycket att fordriva tiden med, alla 13 timmar! Vi tod aven in pa ett transithotell som ligger pa terminalen sa det ar faktiskt inte sa farligt att vara dar hela dagen. Flygresan gick ju ocksa over forvantan. Det var bara i borjan som Isak var lite grinig och inte ville sitta stilla. Det resulterade dock i att personalen flyttade pa tjejen i mitten och vi fick ett extra sate:-).

Sverige ar kallt och Isak har aldrig haft sa mycket klader pa sig. Han har inte varit sa pigg, men han har anda varit ute och lekt lite. Igar sa somnade vi bada klockan 18.30 och jag vaknade inte till forran efter klockan 24.00 oc insag att Isak fortfarande lag i min sang. Isak vaknade vid fyra-tiden och jag blev lite orolig att han kanske skulle tycka att det var morgon, men han somnade om igen och sov ratt lange.

Imorgon sa ska vi folja med in till Gavle och se mammas nya kontor och aven shoppa lite. Ska forsoka hinna med att se Jocke och Paulinas nya lagenhet ocksa.

RSS 2.0