Back Online

Antligen sa har vi en fungerade internetanslutning igen. Det var varldens askovader har i lordags och efter det sa har inte varat internet fungerat. Larry horde ett Pssssss och efter det sa gick det inte att komma in pa internet langre. I akta Bruneistil sa har det tagit fem dagar att fixa! Det var tydligen modemet och ett Lan card som slogs ut av blixten. Sitter nu med min supersega stenalderslaptop eftersom vi maste fixa datorn for att kunna anvanda den. De sa att vi hade valdig tur eftersom inte hela datorn gick sonder.

En hel del saker har han har. Isak har borjat pa Playschool. Det ar typ som dagis, men han gar bara nagra timmar per dag. An sa lange sa har han grinat pch grinat och grinat lite till och sen nar jag har gatt sa har han vagrat att leka med de andra barnen och bara hangt efter personalen. De sager att det brukar ta ca tva veckor for dem att vanja sig, sa vi far se hur det gar. Fungerar det inte sa far vi val forsoka hitta pa nagot annat. Vill ju att han ska bli battre med andra personer och inte vara sa mammig hela tiden, men hitills sa har det fatt motsatt effekt! Idag sa har jag i alla fall varit och simmat, vilket inte hor till vanligheterna. Vi brukar ju aka till poolen ratt ofta, men da blir det mest lek med Isak.

Det har varit jattevarmt har i Brunei. Vet inte om det beror pa att jag har varit i Europa i nagra veckor eller om det har varit extremt varmt. Vi har acn igang nastan hela tiden och i vanliga fall sa gar den bara pa natten nar vi sover. Imorgon sa ska vi till en playgrupp, inget dagis imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0